7 maart 2024

Aanbeveling nieuw kabinet

In aanloop naar een nieuw kabinet zette Senioren Netwerk Nederland elf aanbevelingen op papier voor het ouderenbeleid in de komende regeerperiode.

De aanbevelingen staan op ONS Pamflet en zijn toegestuurd aan alle fractievoorzitters in de Tweede Kamer en aan informateur Kim Putters. De aanbevelingen worden aan de politieke kopstukken van Nederland aangeboden door Senioren Netwerk Nederland, waarin KBO-Brabant en Zeeland, KBO Limburg en KBO Overijssel samenwerken. De hoop is dat de aanbevelingen de fractievoorzitters kunnen helpen bij het vormgeven van een goed en toekomstbestendig ouderenbeleid.

Ons pamflet voor het toekomstig kabinet
Elf aanbevelingen van Senioren Netwerk Nederland:

Klik op onderstaande link :

20240305 Aanbevelingen-voor-ouderenbeleid