Update activiteiten augustus 2022 ASV en SV -Waalre

Beste leden (ASV) Aalster Senioren Vereniging en Senioren Vereniging Waalre , 

Wij zijn weer volop begonnen en willen nu ’t Hazzo weer beschikbaar is onze activiteiten ook uitbreiden.

Zie persbericht in De Schakel van 10 augustus jl en persbericht in het ED van 12 augustus 2022 : Klik op op hyperlink om persbericht te openen.!

“t Hazzo elke dag open voor senioren

Alle senioren in Waalre welkom in t’Hazzo

Vrijwel alle coronamaatregelen zijn inmiddels opgeheven, maar de regering heeft wel aangegeven, dat het verstandig is, zeker voor kwetsbare groepen om voorzichtig te blijven en toch voorzorgsmaatregelen te nemen. Volg dus altijd de aanwijzingen van de organisatoren van activiteiten op.

We gaan kaarten en kienen tegen betaling beschikbaar stellen voor alle ouderen.Dit is overlegd met de huidige deelnemers.

Verder willen we van ’t Hazzo een ontmoetingsruimte maken waar senioren altijd terecht kunnen voor een praatje, een kop koffie, een maaltijd en informatie. Om dit mogelijk te maken is de inzet van vrijwilligers nodig. Wij doen een beroep op mensen om dit project te begeleiden, activiteiten te organiseren en lunches klaar te maken. Ook als u iets wilt doen maar niet weet wat kom dan praten. Inlichtingen en suggesties bij Bert Baselmans, tel. 2220062.

Er gaat dus van alles gebeuren en wellicht ook veranderen.

Volg de agenda op de website en de activiteiten vermeld in de maandelijkse nieuwsbrief.