Programma 2020 Aalst en Waalre ASV & SV Waalre

Corona Update ASV augustus 2020

Beste leden (ASV) Aalster Senioren Vereniging ,

Vakantietijd- komkommertijd. Ondanks alle coronabeperkingen met het reizen naar vakantiebestemmingen is het toch rustig op straat. Blijkbaar zijn velen afgereisd naar binnen- of buitenland. Ook premier Rutte en minister de Jonge zijn op vakantie en achten het land in goede handen, in vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van eenieder. De ASV popelt om weer aan de slag te kunnen met de activiteiten maar blijft ondertussen waakzaam en oplettend nu we zien dat de besmettingen toch weer oplopen. Dus is voorzichtigheid geboden en blijven we ons houden aan de basisregels van de aanbevolen maatregelen. In ieder geval gaan we eind augustus weer van start met het nieuwe seizoen. Een leuke en gezellige BBQ in de open lucht op het plein bij het Hazzo. Dit alles met beschermende maatregelen. Dus geef je snel op. Leuk om naar uit te zien!

Namens het bestuur

Cor van Mosseveld